Taja

Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo // Predstavitev članov
Prejšnja tema :: Naslednja tema  
Avtor Sporočilo
langa1
Mladič
Mladič

Pridružen/-a: 18 Marec 2008 10:59
Prispevki: 10
Kraj: Murska Sobota

PrispevekObjavljeno: Tor Apr 15, 2008 2:21 pm    Naslov sporočila: Taja Odgovori s citatom
Pozdravljeni

Sem čistokrvna bernska planšarka Taja konec aprila bom stara 1 leto. Prišla sem iz Podplata (Šerovo) pri Rogaški Slatini v Mursko Soboto, kjer me imajo zelo, zelo radi, sem res njihov sonček Smile . Rada hodim v šolo v Bakovce in se podim z drugimi prijateljčki naokrog. Včasih mi gre kateri na živce ker me tako grobo napade Evil or Very Mad saj so drugače v redu prijateljčki Shocked oni se igrajo - ampak jaz take grobe igre ne maram in rajši poiščem zavetje pri mojem gospodarju Rolling Eyes . Sem zelo dobrodušen in razcerkljan kužek in se enostavno ne vem ali pa nočem braniti.No mogoče, ko bom starejša se bom Rolling Eyes upam. Toliko za zdaj v kratkem bom poslala tudi slikico, tako kot se to za damo Laughing spodobi
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo MSN Messenger - naslov
langa1
Mladič
Mladič

Pridružen/-a: 18 Marec 2008 10:59
Prispevki: 10

PrispevekObjavljeno: Sre Apr 23, 2008 7:49 am    Naslov sporočila: Odgovori s citatom
Evo moja obljubljena fotografija in moje najljubše mesto-kavč v dnevni sobi. Rolling Eyes
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo MSN Messenger - naslov
Fiver
Alfa
Alfa

Pridružen/-a: 11 Julij 2007 23:14
Prispevki: 157

PrispevekObjavljeno: Sre Apr 23, 2008 8:03 am    Naslov sporočila: Odgovori s citatom
Pozdravljeni in dobrodošli med nami.

No tak hudo pa spet ni bilo, "napadi" Smile je pa res, da so nekateri malo preveč energični pa kar očala zbijajo Wink hehe.

Se ji pa res fajn godi, da ima kar svoj prestol. Wink
baboyes
Mladič
Mladič

Pridružen/-a: 7 September 2010 3:23
Prispevki: 8

PrispevekObjavljeno: Tor Sep 07, 2010 4:10 am    Naslov sporočila: Odgovori s citatom
Sem �istokrvna bernska plan�arka Taja konec aprila bom stara 1 leto. Pri�la sem iz Podplata (�erovo) pri Roga�ki Slatini v Mursko Soboto, kjer me imajo zelo, zelo radi, sem res njihov son�ek Smile . Rada hodim v �olo v Bakovce in se podim z drugimi prijatelj�ki naokrog. V�asih mi gre kateri na �ivce ker me tako grobo napade Evil or Very Mad saj so druga�e v redu prijatelj�ki Shocked oni se igrajo - ampak jaz take grobe igre ne maram in raj�i poi��em zavetje pri mojem gospodarju Rolling Eyes . Sem zelo dobrodu�en in razcerkljan ku�ek in se enostavno ne vem ali pa no�em braniti.No mogo�e, ko bom starej�a se bom Rolling Eyes upam. Toliko za zdaj v kratkem bom poslala tudi slikico, tako kot se to za damo Laughing spodobi
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
baboyes
Mladič
Mladič

PrispevekObjavljeno: Tor Sep 07, 2010 4:10 am    Naslov sporočila: Odgovori s citatom
Sem �istokrvna bernska plan�arka Taja konec aprila bom stara 1 leto. Pri�la sem iz Podplata (�erovo) pri Roga�ki Slatini v Mursko Soboto, kjer me imajo zelo, zelo radi, sem res njihov son�ek Smile . Rada hodim v �olo v Bakovce in se podim z drugimi prijatelj�ki naokrog. V�asih mi gre kateri na �ivce ker me tako grobo napade Evil or Very Mad saj so druga�e v redu prijatelj�ki Shocked oni se igrajo - ampak jaz take grobe igre ne maram in raj�i poi��em zavetje pri mojem gospodarju Rolling Eyes . Sem zelo dobrodu�en in razcerkljan ku�ek in se enostavno ne vem ali pa no�em braniti.No mogo�e, ko bom starej�a se bom Rolling Eyes upam. Toliko za zdaj v kratkem bom poslala tudi slikico, tako kot se to za damo Laughing spodobi
Nazaj na vrh
baboyes
Mladič
Mladič

Nazaj na vrh
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo // Predstavitev članov Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Stran 1 od 1

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu