| Prejšnja tema :: Naslednja tema |
Ajša Beta

Pridružen/-a: 12 Julij 2007 0:06 Prispevki: 84 Kraj: Murska Sobota
|
Objavljeno: Pon Sep 15, 2008 10:47 pm Naslov sporočila: Udobno ležišče |
|
|
|
Zanimiva ugotovitev! Ta je sicer na podlagi subjektivnega opažanja.
Ko sem se odločala, kakšno ležišče bi naj kupim svojemu ljubljenčku, sem razmišljala v smeri, da bolj bo mehko, bolj ji bo udobno. Sicer sem na začetku kupila premajhno posteljo za njo in jo je zelo hitro prerasla. Nato je dobila malo večjo, ampak tudi ni šlo, da bi jo navadila, da spi le tam pa nikjer drugje. Obe postelji sta bili iz mehkega "okvira" in z blazino na sredini.
Recimo nekaj takega:
Zadnja pridobitev je bila pa samo blazina in konkretno večja od zadnje postelje, tako da se je lahko vlegla na bok in se čisto raztegnila in je bila še vedno cela na postelji.
Recimo taka:
Ampak ... Ajša se ne strinja za mano, da je to najboljša postelja za njo, ker je tako mehka, udobna, velika ... In sicer ravno zato, ker je premehka. Na sredini je namreč "luknja" zaradi všitih gumbov in zato ne more ležati ploščato na celotni podlagi. Dokler je zvita v klobčič, ni problema, ko pa se iztegne, pa se prestavi ali na mojo posteljo ali pa spi kar na tleh na tepihu.
Torej, ne moremo soditi po tem, kar najbolj ustreza nam, da bo tudi psom. Oni imajo drugačne želje in zahteve.
Kakšno ležišče pa najbolj "paše" vašemu razvajencu? _________________ Kdor nima rad živali, naj se tudi ljudi izogiba. |
|
| Nazaj na vrh |
|
|
langa1 Mladič

Pridružen/-a: 18 Marec 2008 10:59 Prispevki: 10 Kraj: Murska Sobota
|
Objavljeno: Tor Sep 16, 2008 9:39 am Naslov sporočila: Najbolj udobno ležišče... hm.. |
|
|
|
Naši Taji najbolj ugaja kavč v dnevni sobi ali pa postelja v spalnici, sicer pa rada spi tudi v spalnici na tepihu zraven postelje. Kar koli ji pripravimo in menimo da je to najboljše ona kar ignorira in si poišče mesto v hiši kjer ji najbolj odgovarja in si verjetno misli dajte mi mir bom že spala tam krej se najboljše počutim.
Anica |
|
| Nazaj na vrh |
|
|
Fiver Alfa

Pridružen/-a: 11 Julij 2007 23:14 Prispevki: 157 Kraj: Murska Sobota
|
Objavljeno: Tor Sep 16, 2008 4:09 pm Naslov sporočila: |
|
|
|
Jaz mu pa zdaj kupujem nekaj takšnega
ali pa kaj takšnega
se še odločam.
Drugače pa sedaj spi na podu, keramičnih ploščicah in na podobnih čudni površinah (čeprav ima postlano odejo na kateri bi lahko ležal....).
Upam samo, da ne bo ta zadeva tudi samo a okras.
Če je kdo zainteresiran lahko zraven mene še naroči.  _________________ And when all else fails, use the rubber ducky! |
|
| Nazaj na vrh |
|
|
gala Pesek

Pridružen/-a: 13 Avgust 2007 16:38 Prispevki: 62 Kraj: Murska Sobota
|
Objavljeno: Tor Sep 16, 2008 5:23 pm Naslov sporočila: |
|
|
|
Gala pa ima takole..Veliko, debelo in udobno...Ful je fajn, ker je prevleka pralna v pralnem stroju...Vsepovsod gre zraven, praktična je tudi v avtu in Gala vedno spi na njej...No ja, v hiši...Tako da jo priporočam..Stala pa je okoli 50EUR, kar veliko, a mi ni žal.
Katerokoli blazino že vzamete je pomembno, da je pralna, ker naše živalice zaslužijo čisto okolje...Pa lažje nam je, če jih lahko vržemo v pralni stroj  |
|
| Nazaj na vrh |
|
|