| Prejnja tema :: Naslednja tema |
Fiver Alfa

Pridruen/-a: 11 Julij 2007 23:14 Prispevki: 157 Kraj: Murska Sobota
|
Objavljeno: Sob Avg 25, 2007 3:55 pm Naslov sporočila: Najljuba rekreacija |
|
|
|
No pri Timu je določanje najljube rekreacije malo teja stvar, saj je za vsako vrsto premikanja pripravljen vsako minuto dneva. Zaradi tega bom kar opisal vse kar mu dvigne uesa med trdim spancem.
Kopanje je ena izmed tistih stvari pri kateri se mu pamet čisto zamegli. Ob zagledu vode izgubi kontrolo nad sabo in kar po najbliji moni poti, skoči naravnost v vodo.
V vodi najraje kar sam čofota sem in tja, s prednjimi tacami lovi valove in nato z gobcem lovi kapljice, ki pricajo na okoli.
Druga stvar, ki ga navdui je ko iz garae pripeljem kolo. Ob zagledu kolesa je e pri vratih in čaka, da bova letela.
Peljeva se vedno po kaki poljski poti ali pa kjerkoli lahko letiva brez, da bi ga imel privezanega na povodec. Zdi se mi pa, da me vedno zafrkava in se norčuje iz moje počasnosti na kolesu... vedno, ko začnem divjati z vsemi močmi, se postavi pred mene in tako dri razdaljo, me gleda nazaj in tu pa tam zalaja ter naglo pospei hitrost. To ponavlja dokler ne izdihnem in se ves predihan usedem na tla.
e ena od rekreacij je metanje oge. No ta pa je ena izmed takih, ki bi lahko trajala kar 3 dni skupaj pa se je nebi naveličal. Če pa slučajno zavrne njegovo ponudbo za igranje z ogo, te pa enostavno zasiplje z vsemi ogami, ki jih najde na dvoriču, se pravi te zasiplje s kakih 10 ogic, katere potem izmenično rine v tebe.
Kako pa kaj vi porabljate odvečno energijo? |
|
| Nazaj na vrh |
|
|
gala Pesek

Pridruen/-a: 13 Avgust 2007 16:38 Prispevki: 62 Kraj: Murska Sobota
|
Objavljeno: Sob Avg 25, 2007 10:39 pm Naslov sporočila: |
|
|
|
Z Galo se najraje odpravive na dolg eno do dve urni sprehod brez povodca.Takrat se res razlaufa in potem skoraj cel dan spi...Ko se zbudi pa e leta z ogico v gobčku naokrog...
Kar pomeni, da ji moram metati ogico toliko časa, da je sama ne odnese stran, se ulee in me gleda, v smislu kaj e čakam...
Rada tudi "dirka" in dela kroge po dvoriču...Divje in hitro, kar v tjadan..
Ko sem na volji za tek, teče Gala brez povodca kake pol ure al malo več z mano, a kaj ko sem na koncu jaz tista, ko spim ves dan, ona pa je e polna moči..
Pri plavanju pa res plava...Kake 10 m od obale, najraje ima, če ji mečem kako leseno vejo in jo vedno znova pogumno nosi nazaj...
Rekreacija je tudi igra v domači dnevni sobi in vsepovsod...
Biciklov pa ne mara...
Aja, zelo dobra vrsta rekreacije je norenje in igranje s psičko Azro, ki jo ima najraje...
Ko je zdrava, potrebuje Gala vsaj eno uro gibanja na dan, kar nenazadnje ni slabo tudi za nas, lastnike psov... Ali???? |
|
| Nazaj na vrh |
|
|
Aja Beta

Pridruen/-a: 12 Julij 2007 0:06 Prispevki: 84 Kraj: Murska Sobota
|
Objavljeno: Sob Avg 25, 2007 11:04 pm Naslov sporočila: |
|
|
|
Jaz pa moram povedati, da če bi vpraala Ajo, kaj je njej najljuba rekreacija, bi takoj, brez odlaanja rekla, da tekanje po parku ali fazanariji s Timmyjem ali Brinotom. TO sicer ustreza tudi meni, saj se potem lastniki lepo vsedemo in počakamo, da se nai psički utrudijo
Doma pa, glede na to, da nima veliko prostora, ima kljub temu dirke po stanovanju. Igrač pa se hitro naveliča, tako da e nekaj časa ni dobila nove igrače, saj ji je zanimiva kaknih 10 minut, potem pa se le prah nabira na njej  _________________ Kdor nima rad ivali, naj se tudi ljudi izogiba. |
|
| Nazaj na vrh |
|
|
Medika Mladič

Pridruen/-a: 12 Julij 2007 23:54 Prispevki: 5
|
Objavljeno: Ned Avg 26, 2007 2:34 pm Naslov sporočila: |
|
|
|
ivjo!
Brinotova rekreacija se začne e navsezgodaj zjutraj ko si razgiba jezik s katerim me zbudi ...nato začne maltretirati plastenko...s katero divja po stanovanju kot če bi se mu utrgalo...zelo rad ima tudi ko mu mečem ogico ali kako drugo igračko...aja...nesmem pa pozabiti na dirke, ki jih imata z Ajo...v parku ali pa v fazanariji...pridrui pa se jima tudi Timi, ki naredi mir ko se mu zdi da sta e preveč utrujeniva  _________________ Brino & Daļæ½a |
|
| Nazaj na vrh |
|
|
EMI3166 Mladič

Pridruen/-a: 17 Avgust 2010 11:47 Prispevki: 6
|
Objavljeno: Tor Avg 17, 2010 12:03 pm Naslov sporočila: It is good |
|
|
|
It is good to have the ability to read a good quality blog with useful data on topics that a lot are interested on. The point that the data indicated are all first hand on actual experiences even help more. Continue doing what you do as we love reading your work.
http://www.promdresses1.com
http://www.replica-product.com |
|
| Nazaj na vrh |
|
|
baboyes Mladič

Pridruen/-a: 7 September 2010 3:23 Prispevki: 8
|
Objavljeno: Tor Sep 07, 2010 4:13 am Naslov sporočila: |
|
|
|
The new lead-dog
āWellļ¼ what did I sayļ¼ Buckā s a real fighterļ¼all rightļ¼ā said Francois the next morning when he discovered that Spitz had disappeared and that Buck was covered in bloodļ¼
World of Warcraft power leveling,
āSpitz fought like a wolfļ¼āWorld of Warcraft power leveling said Perraultļ¼ as he looked at the bites all over Buck.āAnd Buck fought like ten wolvesļ¼ā answered Francoisļ¼āAnd we'll travel faster nowļ¼ No more Spitzļ¼ no more troubleļ¼āFrancois started to harness the dogsļ¼ He needed a new leadļ¼dogļ¼ and decided that Sol-leks was the best dog that he hadļ¼But Buck jumped at Solļ¼leks and took his placeļ¼
last chaos gold,
āLook at Buckļ¼ālast chaos gold said Francoisļ¼ laughingļ¼āHe's killed Spitzļ¼ and now he wants to be leadļ¼dogļ¼ Go awayļ¼ Buckļ¼ā
He pulled Buck away and tried to harness Solļ¼leks againļ¼Sol-leks was unhappy tooļ¼ He was frightened of Buckļ¼ and when Francois turned his backļ¼ Buck took Sol-leksā place againļ¼ Now Francois was angryļ¼
āI'll show youļ¼ā he criedļ¼ and went to get a heavy club from the sledgeļ¼
aoc power leveling,
Buck remembered the man in the red coatļ¼aoc power leveling and moved awayļ¼ This timeļ¼ when Sol-leks was harnessed as lead-dogļ¼Buck did not try to move inļ¼ He kept a few metres away and circled around Francois carefullyļ¼ But when Francois called him to his old place in front of Daveļ¼ Buck refusedļ¼ He had won his fight with Spitz and he wanted to be leadļ¼dogļ¼
aoc power leveling,
For an hour the two men tried to harness himļ¼aoc power leveling Buck did not run awayļ¼ but he did not let them catch himļ¼ Finallyļ¼Francois sat downļ¼ and Perrault looked at his watchļ¼It was getting lateļ¼The two men looked at one another and smiled Francois walked up to Sol-leksļ¼ took off his harnessļ¼ led him back and harnessed him in his old placeļ¼Then he called Buckļ¼All the other dogs were harnessed and the only empty place was now the one at the front But Buck did not moveļ¼āPut down the clubļ¼ā said Perraultļ¼
Final Fantasy XI GIL,
Francois dropped the clubļ¼Final Fantasy XI GIL and immediately Buck came up to the front of the teamļ¼Francois harnessed him ļ¼and in a minute the sledge was movingļ¼
Buck was an excellent leaderļ¼ He moved and thought quickļ¼ly and led the other dogs wellļ¼ A new leader made no differļ¼ence to Dave and Sol-leksļ¼ they continued to pull hard ļ¼But the other dogs had had an easy life when Spitz was leadingļ¼They were surprised when Buck made them work hard and punished them for their mistakes Pikeļ¼ the second dogļ¼was usually lazyļ¼ but by the end of the first day he was pulling harder than he had ever pulled in his lifeļ¼ The first night in camp Buck fought Joeļ¼ another difficult dogļ¼ and after that there were no more problems with himļ¼ The team started to pull togetherļ¼ and to move faster and fasterļ¼
aion kinah,
āI've never seen a dog like Buckļ¼āaion kinah cried Francoisļ¼āNeverļ¼He's worth a thousand dollars ļ¼What do you thinkļ¼Perraultļ¼ā |
|
| Nazaj na vrh |
|
|