Najljubša rekreacija

Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo // Rekreacija
Prejšnja tema :: Naslednja tema  
Avtor Sporočilo
Fiver
Alfa
Alfa

Pridružen/-a: 11 Julij 2007 23:14
Prispevki: 157
Kraj: Murska Sobota

PrispevekObjavljeno: Sob Avg 25, 2007 3:55 pm    Naslov sporočila: Najljubša rekreacija Odgovori s citatom
No pri Timu je določanje najljubše rekreacije malo težja stvar, saj je za vsako vrsto premikanja pripravljen vsako minuto dneva. Smile Zaradi tega bom kar opisal vse kar mu dvigne ušesa med trdim spancem. Smile

Kopanje je ena izmed tistih stvari pri kateri se mu pamet čisto zamegli. Ob zagledu vode izgubi kontrolo nad sabo in kar po najbližji možni poti, skoči naravnost v vodo.

V vodi najraje kar sam čofota sem in tja, s prednjimi tacami lovi valove in nato z gobcem lovi kapljice, ki špricajo na okoli.

Druga stvar, ki ga navduši je ko iz garaže pripeljem kolo. Smile Ob zagledu kolesa je že pri vratih in čaka, da bova letela.

Peljeva se vedno po kaki poljski poti ali pa kjerkoli lahko letiva brez, da bi ga imel privezanega na povodec. Zdi se mi pa, da me vedno zafrkava in se norčuje iz moje počasnosti na kolesu... vedno, ko začnem divjati z vsemi močmi, se postavi pred mene in tako drži razdaljo, me gleda nazaj in tu pa tam zalaja ter naglo pospeši hitrost. To ponavlja dokler ne izdihnem in se ves predihan usedem na tla.

Še ena od rekreacij je metanje žoge. No ta pa je ena izmed takih, ki bi lahko trajala kar 3 dni skupaj pa se je nebi naveličal. Smile Če pa slučajno zavrneš njegovo ponudbo za igranje z žogo, te pa enostavno zasiplje z vsemi žogami, ki jih najde na dvorišču, se pravi te zasiplje s kakih 10 žogic, katere potem izmenično rine v tebe. Smile

Kako pa kaj vi porabljate odvečno energijo?
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo MSN Messenger - naslov
gala
Pesek
Pesek

Pridružen/-a: 13 Avgust 2007 16:38
Prispevki: 62

PrispevekObjavljeno: Sob Avg 25, 2007 10:39 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom
Z Galo se najraje odpravive na dolg eno do dve urni sprehod brez povodca.Takrat se res razlaufa in potem skoraj cel dan spi...Ko se zbudi pa že leta z žogico v gobčku naokrog... Very Happy

Kar pomeni, da ji moram metati žogico toliko časa, da je sama ne odnese stran, se uleže in me gleda, v smislu kaj še čakam...

Rada tudi "dirka" in dela kroge po dvorišču...Divje in hitro, kar v tjadan..

Ko sem na volji za tek, teče Gala brez povodca kake pol ure al malo več z mano, a kaj ko sem na koncu jaz tista, ko spim ves dan, ona pa je še polna moči.. Smile

Pri plavanju pa res plava...Kake 10 m od obale, najraje ima, če ji mečem kako leseno vejo in jo vedno znova pogumno nosi nazaj...

Rekreacija je tudi igra v domači dnevni sobi in vsepovsod...

Biciklov pa ne mara...

Aja, zelo dobra vrsta rekreacije je norenje in igranje s psičko Azro, ki jo ima najraje...

Ko je zdrava, potrebuje Gala vsaj eno uro gibanja na dan, kar nenazadnje ni slabo tudi za nas, lastnike psov... Ali????Very Happy
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Ajša
Beta
Beta

Pridružen/-a: 12 Julij 2007 0:06
Prispevki: 84

PrispevekObjavljeno: Sob Avg 25, 2007 11:04 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom
Jaz pa moram povedati, da če bi vprašala Ajšo, kaj je njej najljubša rekreacija, bi takoj, brez odlašanja rekla, da tekanje po parku ali fazanariji s Timmyjem ali Brinotom. Rolling Eyes Runing dog TO sicer ustreza tudi meni, saj se potem lastniki lepo vsedemo in počakamo, da se naši psički utrudijo Very Happy

Doma pa, glede na to, da nima veliko prostora, ima kljub temu dirke po stanovanju. Igrač pa se hitro naveliča, tako da že nekaj časa ni dobila nove igrače, saj ji je zanimiva kakšnih 10 minut, potem pa se le prah nabira na njej Twisted Evil
Medika
Mladič
Mladič

Pridružen/-a: 12 Julij 2007 23:54
Prispevki: 5

PrispevekObjavljeno: Ned Avg 26, 2007 2:34 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom
Živjo!

Brinotova rekreacija se začne že navsezgodaj zjutraj ko si razgiba jezik s katerim me zbudi Very Happy ...nato začne maltretirati plastenko...s katero divja po stanovanju kot če bi se mu utrgalo...zelo rad ima tudi ko mu mečem žogico ali kako drugo igračko...aja...nesmem pa pozabiti na dirke, ki jih imata z Ajšo...v parku ali pa v fazanariji...pridruži pa se jima tudi Timi, ki naredi mir ko se mu zdi da sta že preveč utrujeniva Very Happy Mr. Green :d
EMI3166
Mladič
Mladič

Pridružen/-a: 17 Avgust 2010 11:47
Prispevki: 6

PrispevekObjavljeno: Tor Avg 17, 2010 12:03 pm    Naslov sporočila: It is good Odgovori s citatom
It is good to have the ability to read a good quality blog with useful data on topics that a lot are interested on. The point that the data indicated are all first hand on actual experiences even help more. Continue doing what you do as we love reading your work.
http://www.promdresses1.com
http://www.replica-product.com
Nazaj na vrh
baboyes
Mladič
Mladič

Pridružen/-a: 7 September 2010 3:23
Prispevki: 8

PrispevekObjavljeno: Tor Sep 07, 2010 4:13 am    Naslov sporočila: Odgovori s citatom
The new lead-dog
ā€˜Well, what did I say? Buck’ s a real fighter,all rightļ¼Œā€™ said Francois the next morning when he discovered that Spitz had disappeared and that Buck was covered in bloodļ¼Ž
World of Warcraft power leveling,
ā€˜Spitz fought like a wolfļ¼Œā€™World of Warcraft power leveling said Perrault, as he looked at the bites all over Buck.ā€˜And Buck fought like ten wolvesļ¼Œā€™ answered Francoisļ¼Žā€˜And we'll travel faster nowļ¼Ž No more Spitz, no more troubleļ¼Žā€™Francois started to harness the dogsļ¼Ž He needed a new leadļ¼dog, and decided that Sol-leks was the best dog that he hadļ¼ŽBut Buck jumped at Solļ¼leks and took his placeļ¼Ž
last chaos gold,
ā€˜Look at Buck!’last chaos gold said Francois, laughingļ¼Žā€˜He's killed Spitz, and now he wants to be leadļ¼dogļ¼Ž Go away, Buck!’
He pulled Buck away and tried to harness Solļ¼leks againļ¼ŽSol-leks was unhappy tooļ¼Ž He was frightened of Buck, and when Francois turned his back, Buck took Sol-leks’ place againļ¼Ž Now Francois was angryļ¼Ž
ā€˜I'll show you!’ he cried, and went to get a heavy club from the sledgeļ¼Ž
aoc power leveling,
Buck remembered the man in the red coat,aoc power leveling and moved awayļ¼Ž This time, when Sol-leks was harnessed as lead-dog,Buck did not try to move inļ¼Ž He kept a few metres away and circled around Francois carefullyļ¼Ž But when Francois called him to his old place in front of Dave, Buck refusedļ¼Ž He had won his fight with Spitz and he wanted to be leadļ¼dogļ¼Ž
aoc power leveling,
For an hour the two men tried to harness himļ¼Žaoc power leveling Buck did not run away, but he did not let them catch himļ¼Ž Finally,Francois sat down, and Perrault looked at his watchļ¼ŽIt was getting lateļ¼ŽThe two men looked at one another and smiled Francois walked up to Sol-leks, took off his harness, led him back and harnessed him in his old placeļ¼ŽThen he called Buckļ¼ŽAll the other dogs were harnessed and the only empty place was now the one at the front But Buck did not moveļ¼Žā€˜Put down the clubļ¼Œā€™ said Perraultļ¼Ž
Final Fantasy XI GIL,
Francois dropped the club,Final Fantasy XI GIL and immediately Buck came up to the front of the teamļ¼ŽFrancois harnessed him ,and in a minute the sledge was movingļ¼Ž
Buck was an excellent leaderļ¼Ž He moved and thought quickļ¼ly and led the other dogs wellļ¼Ž A new leader made no differļ¼ence to Dave and Sol-leksļ¼› they continued to pull hard ļ¼ŽBut the other dogs had had an easy life when Spitz was leadingļ¼ŽThey were surprised when Buck made them work hard and punished them for their mistakes Pike, the second dog,was usually lazyļ¼› but by the end of the first day he was pulling harder than he had ever pulled in his lifeļ¼Ž The first night in camp Buck fought Joe, another difficult dog, and after that there were no more problems with himļ¼Ž The team started to pull together, and to move faster and fasterļ¼Ž
aion kinah,
ā€˜I've never seen a dog like Buck!’aion kinah cried Francoisļ¼Œā€˜Never!He's worth a thousand dollars ļ¼ŽWhat do you think,Perraultļ¼Ÿā€™
Nazaj na vrh
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo // Rekreacija Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Stran 1 od 1

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu